måndag 28 mars 2011

Tillbaka till vardagen.

Ja så var den här helgen över. Men vilken underbar helg vi haft.
I onsdags eftermiddag åkte vi upp till Sälen för att tillbringa några dagar med skidåkning!

Mysigt värre.
Resan upp gick lugnt och bra det var snöfritt hela vägen upp. Så kom vi fram till stugan, det var lite kallt men vi fick snabbt upp värmen och fikade lite och bara njöt av att kommit fram och att vi skulle få vara tillsammans och bara mysa i flera dagar.

Torsdag morgon vaknade vi av att det BLÅSTE som attan utanför fönstret. Så torsdagen tillbringade vi med att handla lite, ta det lugnt och åt god mat. Vi fixade skidorna och hyrde hjälmar, så var allt klart för en härlig dag i backen.

Fredagen tillbringades med skidåkning! Trots att det blåste en hel del var det HÄRLIGT, solen sken och jag bara njöt hela dagen.

Lördag morgon så kändes det i kroppen att jag stått på skidor, stukad fot och skidåkning är ingen bra kombination, men vi packade matsäck och åkte upp till Lindvallen igen.
Solen sken och vinden hade verkligen minskat, så den här dagen var ännu härligare. Vi åkte och åkte och åkte! UNDERBART!

 
På söndagen tog vi det lugnt och åt god frukost och packade sedan ihop alla saker och städade stugan och sen bar det av hemåt.
Det är otroligt så fort dagarna kan gå. Men det är väl så att tiden går fort när man har roligt!

Och roligt det har vi verkligen haft!
Hoppas att du haft en härlig helg, du också.

2 kommentarer:

  1. Glad för er skull, att ni kom iväg på "vintersemester" och att ni hade mys!

    Vår helg va helt ok :) Solen sken ju :) Puss!

    SvaraRadera