söndag 20 mars 2011

En sån dag!

Underbart väder! Tror inte att det kan bli bättre.

Ja ja nog om solen som äntligen verkar ha hittat till vårt avlånga land, dagen ja den har varit intressant kan man säga.

Det hela började i morse med att vi skulle släppa i hop Arina med våra hästar, allt frid och fröjd så långt. Vi tar ut Arina först och sedan Peggy trodde att det skulle kunna vara dom som var fundersamma på varandra...
De piper lite och Arina viftar med frambenen, sen händer inte så mycket mera. Då tar vi ut Primula och hon är ju givetvis JÄTTE snutt sugen så hon bryr sig inte heller om Arina.

Ja det här verkar ju lovande, vi tar ut Helge också han ska väl inte göra något mot ett sto?!
Ha, vad lurade vi blev!!!

Helge blev noshörning igen och verkligen jagade Arina hela tiden, det är inte sååå jämt och fint i hagen och det är en del is också, gissa om vi tre stod och höll andan!

Ja vi gav det ett tag men Helge bara fortsatte och då fick det bli så att Helge och Primula går i en hage och Peggy och Arina i den andra, så blev det avvänjning av Prims också!
Det var ju ändå dags, hon är ju i alla fall 10 månader. Men idag har det varit ett pipande och gnäggande utan dess like på den här gården.

Peggy har varit lugn men Arina har ropat och Primula och Helge svarat. Ett tag så skenade Primula runt två varv i hagen för att sedan ställa sig och äta. Det verkar som om det går bra men vi får väl se hur det blir i morgon.

Ja för att fortsätta på historien om Patrull så har jag lagt ut nya annonser på både blocket och hästnet och håller nu tummarna för att RÄTT person ska höra av sig!

Jag vill verkligen att han ska få det bra och komma till någon som kommer att uppskatta honom lika mycket som jag gör!

Håll tummarna är du snäll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar