torsdag 3 februari 2011

Torsdag.

Jaha då var det torsdag igen, snart fredag och helg. Det är fantastiskt så fort veckorna går, är det för att jag börjar bli gammal?

Tog en promenad med Primula igår igen, samma vända som sist. Jessica var med och gick med hundarna och knäppte kort! Har bett om kopior på bilderna, så det kommer nog upp lite här framöver.

Promenaden gick bra, på vägen hem så fjantade hon när bilar kom bakifrån och körde om. Så det blir mera promenader med mera bilar, så att hon slutar med dumheterna!

Var upp till B och märren i går igen, hon är piggare och B promenerar med henne varje dag nu, hon verkar inte vara lika stel längre. Hoppas att det fortsätter att bli bättre.

Nu ska jag gå och väcka barnen och ta mig en dusch så att vi hinner göra oss redo innan dagen börjar på allvar.

Hoppas att du får en härlig dag och att solen skiner där du är!

3 kommentarer:

  1. Säg inte att veckorna börjar gå fort för att du börjar bli gammal. Det betyder att även jag blivit gammal på äldre dar..

    SvaraRadera
  2. Ingen sol, fel larm på den f-b citronen IGEN! Men vattengympa och sen gymmet gjorde dagen riktigt bra, trots att det gör lite för ont nu efteråt....
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Nej då Hanna vi blir inte äldre bara klokare, eller inte ; ) Tror att veckorna går fortare nu för att man proppar dagarna fulla med saker att göra! Hinner inte ha långtråkigt längre!

    Vad bra mamma att dagen blev bra trots brist på sol!

    SvaraRadera