torsdag 24 februari 2011

En bra dag!

Vaknade i morse och hade nog inga större planer för dagen. Magnus var ledig, men han har varit tvungen att jobba tidigare trots planerade ledigheter, och Oskar var hemma. Så vi åt frukost i lugn och ro och pratade om vad vi ville göra under dagen.

Så jag sa att det skulle vara kul att hälsa på i Vallby, det var länge sen. Så sagt och gjort vi åker till mor och far!

När vi kommer fram så blir det fika, alltid lika gott, mamma hade bakat en super god socker kaka med hallon! Gissa om jag gillade den?! ; )
Så där sitter vi i godan ro och dricker kaffe/te och pratar när pappa säger -där kommer kvigorna! På med kläder och ut. Så föser vi in kvigorna som är på rymmen och tittar i lösdriften och då säger pappa -det fattas nog 20 till?!

Ånej var är dom då? vi går och kika roch ser spår som går mot Fiskars och säger att vi ska ta traktorn och åka och titta. Så går vi till den och har väl ingen större brådska kvigorna är ju inne i hagen...
Tror vi ja! Då kommer farmor och ropar på pappa att kvigorna for förbi henne med en väldig fart!
Så in i traktorn och mot Solvalla.



Vi ser spår i vägkanten och följer dem, men dom måste ha sprungit fort för vi kommer inte ikapp dem förrän framme i Solvalla på väg mot Knutby!!!

Där har de troligen mött en herre med hund och som de nyfikna kvigor de är så följer de efter honom hemåt igen! Så nu är det bara för oss att valla hem dom och fösa i i lösdriften igen, och nu stängde pappa grinden.
; P

Så efter en liten promenad och frisk luft så fortsätter vi att umgås med mina föräldrar och farmor som kommer och äter en jätte god lunch tillsammans med oss.




Och som vanligt så rusar tiden iväg när man trivs och vi måste vända hemåt för att hämta Linnea som varit ute på äventyr i Djungle City.

Men som en sammanfattning av dagen så vill jag skriva att den var härlig, underbar, solig, kall och alldeles för kort!

Hoppas att du haft en toppen dag!

1 kommentar:

  1. Det hade vi verkligen! Jätte härlig och så kul att ni kom! Tänk att till och med kvigorna ville träffa er så mycket att de tog en promenad för att få ut er! ;-) Tack för en underbar dag! Kramar

    SvaraRadera