måndag 12 mars 2012

Primula Veris!

Idag har vi tagit nästa steg i Prims utbildning....



Lilla fröken Prims har gått med lösa skaklar och skötte sig utmärkt, hon skuttade lite i början när skaklarna tog i benen men var hela tiden kontaktbar och hade lite överskottsenergi. Efter ett par varv i hagen med de lösa skaklarna så fick hon gå fram och tillbaka över järnskaklarna och till sist så fick hon stanna i dem.

Så gick vi ett varv till och sedan stannade vi igen och då bytte vi skaklar så körde vi vidare, och det var verkligen så, vi körde vidare. Hon märkte ju helt klart att vi bytt skaklar men det var inga protester.





Och efter en stund så såg det riktigt bra ut! Hon passade dock på att ta några skutt när ett tåg åkte förbi, jag tror att det var Kjell som blev mest rädd.  ; )

Lilla Prims som är så duktig! Efteråt så stod vi i stallet och då sa någon av dem att hon är ju duktig för att vara tre år....
Då flinade jag lite och sa att hon är faktiskt bara två än! Duktig flicka! Nu ska vi nöta på lite med träning av lillan och mamma Peggy ska få vila, så hon kommer att bli en toppen häst att köra när B är redo!

Efter lite fika och lite prat så gick jag och Jessica på lååångpromenad med hundarna, riktigt skönt, men blåsigt på vägen tillbaka (motvind). Vi fick se till att inte snubbla i luftgroparna. ; )

Hoppas att du också hinner ut och njuta av solen lite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar