onsdag 1 juni 2011

Så blev det!

Jag och Linnea tog en tur med Peggy och Primula idag!!!
Hon har vuxit sen förra gången jag körde dem tillsammans! ; )

Peggy var otroligt lugn och duktig, som vanligt, och verkade inte bry sig särskilt mycket om att Primula busade och nafsade efter henne.
Linnea körde sista biten och då passade jag på att filma lite! ; )

Sen blev det lite lunch för oss och hästarna fick gå ut i hagen igen, en stund i alla fall ; ) Jessica kom och skulle köra med Helge och jag sa att Primula nog kunde gå kvar i hagen medans, de andra hästarna gick ju precis bredvid..... Det tyckte inte Primula som kom och galopperade ikapp Jessica och Helge. Så då tog vi en kort runda med Helge och Primula också!
Det gick kanon det också, det var nog Helge som tyckte att det var värst att ha Primula bredvid sig hela vägen. Hon har inte så jätte stor respekt för honom, utan går gärna på honom och han flyttar sig! Så det blev lite snirklande körning i början men efter ett tag så gick det galant! Sen blev det till att laga hagen, det var inte så farligt, hon hade sprungit genom grinden så det var snabbt fixat!

3 kommentarer:

  1. Härligt! Vad vore livet utan häst? Kul att vi gör lite lika saker, fast vi bor så långt bort ifrån varandra :) <3

    SvaraRadera
  2. Ser ut att gå finfint det där!! Härligt och kul!

    SvaraRadera
  3. Ja Annika det är lite lustigt, men kanske inte så konstigt när vi båda vet att vi mår bra av att göra saker med våra barn och hästar! <3

    SvaraRadera