torsdag 8 september 2011

En perfekt värld?

Jag har en önskan och det är att alla i min närhet ska ha det så bra de bara kan, vara friska och leva det liv de helst av allt vill. Nu blir det ju aldrig så, men jag vill ändå tro och hoppas att vi alla når dit i våra liv. I alla fall under en period av våra liv och att vi har sinnesnärvaro nog att njuta av det och vara stolta över vad vi åstadkommit och sedan även känna oss nöjda och trygga med våra val i livet.

I en perfekt värld skulle ingen behöva bli sjuk eller gammal, ingen skulle behöva kämpa för det han/hon vill och slita för att få det man tror på att bli verkligt, men om det är en perfekt värld skulle vi då vara tacksamma för det vi fått, för att vi har hälsan, känna stolthet över vad vi presterat, känna oss nöjda efter en tuff period i livet och lyckliga över att vi klarade av att uthärda och tog oss igenom allt och kom ut på andra sidan som starkare och klokare individer med kunskap och erfarenhet som kommer att hjälpa oss vidare i livet och göra så vi kan hjälpa andra.

Så vem vet kanske är det en perfekt värld vi lever i, den som finns här och nu?

Det som inte dödar, härdar................

3 kommentarer:

  1. Kloka ord:) Kram<3
    Gunilla

    SvaraRadera
  2. joo, allt beror ju på.
    Många har det nog riktigt bra, men fel inställning. Andra kanske har det riktigt dåligt, ur ngn annans perspektiv, men tkr själva att de har det kalas.
    Sen kan det ju helt enkelt vara lite svårt att se det goda i livet i mellanåt, och då kan det kännas lätt hopplöst en stund. Tills det vänder, för det gör det ju faktiskt alltid, förr eller senare. Det gäller bara å stå ut den tiden. Å komma ihåg att den som väntar på någe gott, väntar aldrig för länge. (eller, blir inte fet, som ngn komiker sagt en gång;)

    tack å hej, ja älskar dej. /Anniklan

    SvaraRadera